Akcija!

SEGWAY Snarler 600LT LIMITED EURO5

Original price was: 9,590.00€.Current price is: 8,890.00€.

Avanture, gozdarjenje in adrenalinske vožnje. Snarler je eden najboljših, ko pride do vsestranske uporabe. Ima odlične plezalne sposobnosti in nizko težišče. Udobna vožnja, ko se vozite na dolge razdalje ali med pretikanjem skozi gozdove. Motor proizvede veliko moči in lahko odpravite tudi na zahtevnejšo progo. Stoji visoko od tal in vas zato ne bo nikjer pustil, ko boste vozili skozi blato ali težje terene. Okvir je zasnovan tudi za vleko težjega tovora. Dobro opremljen, poglejte si specifikacije.

Kategorija:

Opis

SPECIFIKACIJE ŠTIRIKOLESNIKA:

Segway Snarler AT6-L EPS Limited
Robusten, močan, hiter, precizen. Štirikolesnik za zahtevne naloge in ekstremne pogoje, ki vas bo osvojil s svojo živahnostjo, zanesljivostjo in enostavnim upravljanjem. Brez težav se lahko z njim odpravite na adrenalinsko vožnjo.

MOTOR
Vrsta: 4- taktni enovaljni DOHC
Prostornina: 570 ccm
Moč: 32,4 kW / 44 HP
Navor: 48 Nm
Sistem za gorivo: elektronsko vbrizgavanje goriva (EFI)
Hlajenje: tekočinsko, oljno , oljno hlajen bat

POGONSKI SISTEM
Pogon: 2×4 ali 4×4, električni preklop
Prenos: CVT – P / R / N / H / L
Motorna zavora: Da
Sprednji diferencial: z električnim zaklopom
Zadnji diferencial: z električnim zaklopom (v skladu s specifikacijami)

PODVOZJE
Okvir: Močan krom-molibden jekleni okvir
Servo volan: električni, 3 načini + 3 posamezne možnosti nastavitve
Vpetje: neodvisni, dvojni A-roki spredaj in zadaj
Vzmetenje: plinsko, popolnoma nastavljivo, s progresivnimi vzmetmi,
Zavorni diski: 180 mm spredaj / 210 mm zadaj
Zavore: hidravlične
Platišča: 14″ aluminijasta platišča s sistemom Beadlock
Pnevmatike: spredaj 26 x 8 – 14 / zadaj 26 x 10 – 14

MERE IN TEŽE
Dolžina: 2350 mm
Širina: 1280 mm
Višina: 1430 mm
Oddaljenost od tal: 270 mm
Medosna razdalja: 1450 mm
Višina sedeža: 930 mm
Teža brez tekočin: 385 kg
Sprednji nosilec: kompozit, z nedrsečo površino, nosilnost 40 kg
Zadnji nosilec: kompozit, z nedrsečo površino, nosilnost 80 kg
Rezervoar za gorivo: 23 litrov

OPREMA
Električni servo volan s tremi načini , električni vitel, sedež z naslonom, vlečna oprema, digitalni zaslon, polna LED osvetlitev, sprednji zaščitni okvir, zadnji zaščitni okvir, stranski zaščitni okvirji, 14 “aluminijasti diški s sistemom Beadlock, 26 “pnevmatike, plinsko nastavljivo vzmetenje, ročaji z sopotnika, Smart Commanding System (SCS) + mobilna aplikacija Smart-Moving App.

LEP IN PRAKTIČEN
Privlačna oblika Snarlerja je tudi praktična. Široki blatniki so zelo učinkoviti in brez dodatnih razširitev boste eden najčistejših voznikov, ko prispete na cilj.

MEHANSKA ŽIVAL
Samozavestna in dinamična zasnova snarlerja se bistveno razlikuje od trenutnih trendov. Snarler je kot mehanična žival v gozdu. Z lahkoto boste premagovali ovinke in oštre zavoje.

ZMOGLJIV MOTOR DOHC
Tekočinsko hlajen enovaljni štiritaktni motor najnovejše generacije s prostornino 570ccm ima izhodno moč 44km in 48nm navora. Eden najmočnejših motorjev v svojem razredu. Z lahkoto boste premagali vsak klanec in težji teren. Na dolgih ravninah mu tudi ne zmanjka.

PLINSKO VZMETENJE
Nastavljivi plinski blažilniki z ločeno posodo in progresivne vzmeti z nastavljivo prednapetostjo zagotavljajo odlične vozne lastnosti.

SODOBNA TEHNOLOGIJA
Snarler ima nekaj, ker nima nobeden drugi do sedaj. To je Aplikacija, ki vam preko GPS-a riše pot, kjer ste s štirikolesnikom bili, da si lahko potem ogledate celo pot in jo pokažete prijateljem in sovoznikom. Z aplikacijo lahko spreminjate nastavitve Servo volana in vam prikazuje dodatne informacije o vozilu. Vozilo lahko s telefonom tudi odklenete brez ključa.

MODEL EURO 5 JE HOMOLOGIRAN KOT AVTO – B KATEGORIJA. NIMA OMEJITVE HITROSTI. ZA UPRAVLJANJE TEGA ŠTIRIKLESNIKA JE POTREBEN IZPIT ZA B KATEGORIJO.